مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فحاشی پیامکی

سلام قبلا یک نفر پیش من کار میکرد و بعد که ازاینجا رفت منم شمارش بلاک کردم چون ادم خوبی نبود حدود 4 ماه بعد تماس گرفت دید بلاک هست شروع کرد به فحاشی و حرف رکیک زدن بوسیله پیام و منم هم دیگه واقعا با حجم 37 عدد پیام ک داد و فوش میداد و تهدید میکرد ناراحت شدم و فحشش دادم و الان میخام ازش شکایت کنم چون واقعا این انگل جامعه بدون دلیل شروع به فحش دادن کرد و منم دیگه نمیتونستم جوابش ندم.و قابل ذکر هست که من اون شمارش که فحش میداد نداشتم و یک شماره دیگه ازش دادم و روی اون خطش جواب فحش هاش را میدادم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت کنید و تقاضای استعلام از اپراتور مربوطه

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شکوائیه باموضوع ایجاد مزاحت،فحاشی،توهین وتهدید مطرح وپیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما نیز فحاشی کرده باشید آنها نیز می توانند از شما شکایت کنند.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

میتوانید با مستندات دیگر مثلا شاهد شکایت کنید.
اما اینکه به احتمال خیلی زیاد آن فرد هم شکایت خواهد کرد اندکی بیشتر فکر کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به جرم توهین و فحاشی از این شخص شکایت کنید اما اگر متقابلا توهین کرده باشید می تواند از شما شکایت کند.

سید علیرضا امین

جناب آقای سید علیرضا امین :

با سلام . اقدامی انجام ندهید زیرا در صورت شکایت از این شخص بابت توهین و... او نیز از شما به اتهام توهین شکایت میکند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه توهین و افترا و تهدید را مطرح نمایید
و به اسکرین شات پیام ها استناد نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ‌توانید از سر شماره‌ای که توهین نموده است شکایت کنید ا یشان نیز متقابلاً می‌توانند از شما شکایت توهین داشته باشند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر چند شما می‌توانید شکایت توهین و فحاشی را داشته باشید لیکن طرف مقابل هم می‌تواند به دلیل فحاشی از جانب شما، علیه شما شکایت متقابل را داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌بایست شکایت خود را به ثبت برسانید سپس درخواست استعلام بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی تحت عنوان مزاحمت و توهین و تهدید شکایت کنیددستور مرجع قضایی محترم اخذ مکالمات امکان پذیر است