مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی با پیامک

با عرض سلام
من در خوابگاه خصوصی زندگی میکردم که پس از مدت به دلیل سرپرست خوابگاه که بسیار رفتار نامعقولی داشت، خوابگاهمو عوض کردم.
ولی متاسفانه ایشان با اینکه حدود 50 سال سن دارن؛ به بنده پیام دادن و فحاشی کردن ( فحش رکیک جنسی ) به خودم و مادرم، فحش رکیک دادن
ایا میشه شکایت کرد که فقط میخوام ادب بشه؟
ارزش پیگیری داره؟
اخه قبلا یکی از دوستام مربی ارایشگری بهش توهین کرده بود توی یه جلسه شکایت که توی فنی و حرفه ای با کارمندان فنی و حرفه ای برگزار شد، و صورت جلسه شد، با یه وکیل صحبت کرده بود گفته بود ارزش پیگیری نداره؟
فقط دوس دارم خانمه ادب بشه

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
امکان شکایت وجود دارد اگر توهین باشد با توجه به قانون کاهش حبس جرایم تعزیری مجازات ایشان جزای نقدی می باشد که ممکن است قاضی محترم تعلیق نماید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
مجازات جرم توهین وفحاشی جریمه نقدی میباشد که درصورت اثبات در حق صندوق دولت پرداخت میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما میتوانید شکوائیه قذف و توهین را مطرح نمایید
و به اسکرین شات پیام ها استناد نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت برای شما وجود دارد اما دو مسئله در اینجا وجود دارد

اگر شما شکایت نمایید طرف مقابل به مجازات توهین محکوم می‌شود اما اگر شخصی که به آن نسبت ناروا داده است شکایت نماید مجازات حد قذف است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات توهین جزای نقدی است البته فرآیند دادرسی طولانی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پیامک کرده باشد می توانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل و مدارکی دال بر اثبات این ادعا دارید از جمله پیامک حاوی توهین و فحاشی می‌توانید تحت همین عنوان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین به استناد پیامکهای ارسالی را به ثبت برسانید حتی شکایت قذف هم اگر شرایط آن مهیا باشد میتوانید انجام دهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله با وجود پیامک می‌توانید طرح شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پیامها را دارید اسکرین شات و پرینت بگیرید شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر میتوانید توهینها را ثابت کنید شکایت کنید ولی احتمالا رای جزای نقدی میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است