مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین شهرداری

باسلام و خسته نباشید
دو روز پیش ماشین حمل زباله شهرداری با ماشین من تصادف کرد.ماشین من صفر بود.پلیس کروکی غیرسازی داد و مقصر کامل ماشین شهرداری شد.راننده هیچ مدرک شناسایی و گواهینامه نداشت که پلیس در گزارش خود بیان کرد.
حال میخوام بدانم خسارت رو بیمه میده ولی برای افت قیمت میتونم از شهرداری شکایت کنم و خسارتم رو بگیرم؟چون از خود راننده که هچ اطلاعاتی ندارم و این که راننده قطعا توانایی پرداخت ندارد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شخص مقصر و بیمه مربوطه خسارات شما را میدهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت افت قیمت خودرو از طریق راننده مقصر می‌بایست پرداخت گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید تمام خسارات خود را مطالبه نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بالاخره انگشت نگاری و عکس از چهره که شده باید علاوه بر شهرداري، او هم مخاطب باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله باید دادخواست تنظیم شود در دادخواست به عنوان خوانده هم باید شهرداری قید شود و ام راننده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای افت قیمت علیه راننده مقصر و شهرداری طرح دعوی کنید

مهدي  رمضانعلي

جناب آقای مهدي رمضانعلي :

سلام.شما ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس میزان افت قیمت را محاسبه و تعیین نماید و سپس دادخواست بر علیه شهرداری طرح کنید.البته اگر نام راندنه مقصر را هم بدانید در دادخواست از وی نیز به عنوان یکی از خواندگان نام ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید خسارت خودرو و افت قیمت را مطالبه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
هم علیه راننده و هم علیه شهرداری طرح دعوا نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
راننده مسئولیت خواهد داشت
شما باید دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید
و ..

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

راننده مقصر و مالک(شهرداری) هر دو مسئول جبران خسارت هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
راننده مسئولیت خواهد داشت
پرداخت افت قیمت خودرو بر عهده راننده مقصر است