مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

سلام مادر بنده دو سال بدون هیچ دلیلی قهر کرده رفته و تمام وسایل خونه رو با خودش برده قبل رفتنش هم خیلی مارو اذیت میکرد هم خودم هم پدرم اصلا طوری بود توی خونه توی فامیل از دستش آسایش نداشتیم الان هم دوسال گذشته نه طلاق میگیرد نه برمیگردد آیا میشه به عنوان پسرش ازش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
خیر نمیتوانید
موضوع باید تحصصا‌بررسی شود.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام خیر پدرتان تحت عنوان تمکین عام و خاص میتواند طرح دعوی نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما نمی‌توانید شکایتی را مطرح نمائید و اگر شکایتی نیز وجود داشته باشد این پدر است که بایستی در این رابطه اقدام نماید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیر.
فقط پدرتان بابت موضوعاتی که مطرح کردید میتواند شکایت کند.