مشاوره حقوقی رایگان - قراداد عادی سالانه گوسفند نیم سود

سلام بنده طبق قرارداد عادی دست نویس تعداد 100 راس گوسفند به صورت نیم سود به شخصی دادم که کلیه مخارج به عهده گیرنده و هر چه سود داد بصورت مساوی تقسیم شود ، و متاسفانه طی دوسال به بنده هیچ سودی نداده و هنوز اصل گوسفند هم تحویل نداده میخواستم اگر ممکنه من را راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام باید دادخواست الزام به ایفا تعهد و پرداخت سود مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین، دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و اگر تحویل نداد با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید و دادخواست استرداد بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق همان قرارداد عادی ایشان را ملزم به انجام تعهدات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مفاد قرارداد حائز اهمیت است
دادخواست متناسب مطرح گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دادگاه می‌توانید شکایت کنید که سود و گوسفندهای خود را تحویل بگیرید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگر مهلت در قرارداد به اتمام رسیده استرداد گوسفندها و مطالبه سود ایام شراکت

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست تعیین میزان سود وتقسیم آن واسترداد اصل گوسفندان بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه اصل دام وجود دارد برای بررسی سایر موارد باید قرارداد بررسی شود

بهروز حکیمی پور

جناب آقای بهروز حکیمی پور :

اگر در قرارداد زمانی برای تحویل باشد می توانید اصل گوسفند ها را مطالبه کنید و برای سود هم منظورتان از سود چی هست ،اگر منظورتان زاد و ولد گوسفندان هست می تواند به دادگاه مراجعه و با کارشناسی سهم خود را مطالبه کنید