مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سابقه جبهه

همسر من به عنوان پزشک از طرف دانشگاه و بهداری به جبهه اعزام شده الان برای سربازی پسرم نیاز به مدرک داریم از چه طریق می توام استعلام را گرفت‌
قبلا از لطف شما تشکر می کنم

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از اداره مربوطه پیگیری نمایید.
سوال شما اداری است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از یگان خدمتی همسرتان موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به ارگانی که خدمت انجام داده‌اند مراجعه کنند

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از یگان محل خدمت ایشان پیگیری فرمایید

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام کاربر گرامی ، پرونده همسر شما در نهاد اعزام کننده موجود می باشد. به دانشگاه مربوطه مراجعه و راهنمایی بگیرید.موفق باشید.

محمدفرهنگ

جناب آقای محمدفرهنگ :

باسلام از طریق ارگانی که در ان مشغول به خدمت بوده

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

از محلی که ایشان را به جبهه اعزام نموده اند باید پیگیری نمایید که میتواند از پادگان یا بیمارستان صورت گرفته باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا مشخص شود یگان خدمتی ایشان کجا بوده سپس از یگان خدمتی اقدام به بررسی سوابق گردد

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. از یگانی که همسر شما از آنجا اعزام شده پی گیری کنید. از بنیاد شهید و امور ایثارگران هم کمک بگیرید.

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

سلام از اداره مربوطه استعلام نمایید