مشاوره حقوقی رایگان - سابقه جبهه

باسلام وقبولی طاعات وعبادات درماه مبارک رمضان بنده ایثارگر8 سال دفاع مقدس بوده ام وبه صورت داوطلب به مدت 3ماه درجبهه های غرب کشور مشغول خدمت بوده ام جهت تبدیل وضعیت جاماندم گفتندباید6ماه جبهه داشته باشیدمگر3ماه کم بوده دراوج جنگ اکثردوستانم دراین مدت به درجه شهادت نائل شدندبده چیکاربایدکردمیشه جوابی بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فعلا قانونی که تصویب شده 6ماه بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

طبق قانون پدر شما ، باید حداقل شش ماه داوطلبانه در مناطق جنگی حضور داشته باشند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فعلا 6 ماه تعیین شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه در قانون پنج ساله ششم توسعه ملاک قرار گرفته است است داشتن 6 ماه حضور داوطلبانه در مناطق جنگی و عملیاتی می باشد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

طبق قانون باید شش ماه باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام آنچه قانونی شده حداقل6ماه است ولی شمابهتر از از طریق ارگان مربوطه پیگیر شوید