مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سلاح سرد

سلام عرض ادب احترام خدمت عالیجنابان
ببخشید بنده دشمنان زیادی دارم همینطور رفت و آمد شبانه میخواستم بدونم چگونه میتوانم شوکر یا اسپری فلفل دریافت کنم ؟ آیا فردی که دفاع شخصی رفته میتونه مجوز بگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به سن
شغل
شما دارد
در حالت عادی خیر نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره اسلحه و مهمات موضوع را پیگیر نمایید و بعید است که چنین مجوزی به شما داده شود

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیر.
دریافت شوکر و افشانه شرایط خاصی دارد و به مشاغل خاصی داده میشود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شرایط آن را داشته باشید می‌توانید دریافت کنید