مشاوره حقوقی رایگان - درب در کوچه

سلام ما زمین در روستا حدود5000متر داریم سند 6دانگ دارد که بین وراث تقسیم کردیم اما همسایه اجازه نمیدن دیوارکشی کنیم ودرب ورودی ایجاد کنیم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از شهرداری پیگیری کنید.
موفق باشید .

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود دیوارکشی نیاز به اخذ مجوز از جهاد دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دهیاری موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شرایط دیوارکشی و ایجاد درب بررسی شود که به چه علت همسایه مجوز نمی‌دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت مزاحمت اقدام به شکایت از آنها کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر کشاورزی است باید جهت تغییر کاربری مجوزات لازم را اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق دهیاری پیگیری نمائید تا اگر ایراد قانونی ندارد اقدام بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که اثبات مالکیت شما در حدود اربعه قطعی است همسایه حق ممانعت در این خصوص ندارد و شکایت متصور است

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

سوالتان ناقص است ، همسایه سمتی در ملک شما ندارد که بتواند نظر دهد ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای دیوارگذاری شما باید به اداره جهاد مراجعه و درخواست اخذ مجوز دیوارگذاری نمایید
و

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

برای درب گذاری در هر کوچه باید از دارندگان حق تقدم یعنی همسایه هایی که درب در آنجا داشتند اجازه بگیرید و امکان اجبار نیست و در این حالت فقط از معبر قبلی می توان در گذاشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرایط دیوارکشی و ایجاد در باید بررسی شود که علت عدم اجازه چه بوده است