مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

سلام وقتتون بخیر لطفا میشه منم هر چه سریع تر راهنمایی کنید من حدود 4سال پیش در برنامه واتساپ با کسی صحبت میکردم فقط صحبت اون زمان همسرم ازم شکایت کرد و جریان اصلا فراموش شد حالا بعد از 4سال امکانش هست که اسکرین شات هایی که همسرم از من دارد را بخواد واسه 4سال پیش بود دوباره پیگیری کنه و از قاضی بخواد این خط جدیدمم پرینت بگیرند یعنی قاضی میاد به خاطره پیامک های 4سال پیش دستور بده از خط جدید من پرینت گرفته شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورتی که برای تشخیص جرم لازم باشد و امکان‌پذیر شود این کار انجام می‌شود با دستور قضایی

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به پرونده و روند و شرایط آن دارد، لکن بازیابی پیام های مربوط به 4 سال پیش ممکن است سخت باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پیام های چهار سال قبل که صرفاً تصویر است می توانید انکار کنید.
در خصوص پرینت تماس هر اتفاقی ممکن است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

ممکن است.
با شکایت رابطه نامشروع پرینت جدید هم میتواند بگیرد.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام بله به اعتقاد خیلی از حقوق دانان رابطه نامشروع جزو جرایم قابل گذشت نمی باشد.