مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از پروانه اشتغال

سلام برای همکاری با برخی پلتفرم های اینترنتی روانشناسی جهت صحت کد اشتغال سازمان نظام روانشناسی درخواست ارسال عکس پروانه اشتغال را دارند.ایا درصورت ارسال امکان سوء استفاده از جانب آن ها وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هیچ چیز دور از ذهن نیست متاسفانه....

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود قبل از ارسال مدارک مجوز آنها را بررسی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان سوءاستفاده وجود دارد و دور از ذهن نیست.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورتی که معتبر باشند خیر
موفق باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد سوء استفاده داشته باشند ممکن است.
به هر حال برای همکاری به ناچار باید اعتماد کنید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
امکان سوءاستفاده صفر نیست ولی باید اصل را بر اعتماد بذارین،ما هم که اینجا به سئوال شما پاسخ میدیم همین کار را کردیم.،فقط اولا مطمئن بشین چنین پلتفرمی وجود خارجی داره و مجوز هم داره ثانیاً مدارک را از مجرای صحیح ارسال کنین یعنی از صفحات همون پلتفرم بفرستین نه از طریق پیام رسانها