مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام من جوانی 17 ساله هستم درحال ساخت یک خانه در روستا هستیم در روستای ما فقط به کسانی که ازدواج کرده اند زمین مسکونی میدهند پدرم زمینش را به دایی ام داده و الان از امتیاز پدربزرگ جانبازم استفاده کرده و درحال ساخت زمین است ما برای وام مسکن مراجعه کردیم متاسفانه پدر بزرگم در شهر زمین دارد و وام به او تعلق نمیگیرد برای انتقال سند باید خانه را به سقف رساند و صفر کاری منزل را انجام داد میخواهم بدانم اگر ما منزل را به صفر کاری برسانیم میتوانیم خانه را از پدر بزرگم به نام من زد و میتوان بعد از به نام زدن از وام آن استفاده کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود تحت شرایطی اری
ممکن است
البته گاها رسما خیر
قولنامه ای و عادی باید اقدام گردد
اطلاعات بیشتر مستلزم گفتگو‌ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدربزرگ شما هر زمانی می‌تواند اموال خود را منتقل نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدربزرگ بر اموال خود تسلط دارند و هر هنگامی می‌توانند اموال خویش را به دیگران منتقل نمایند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر بزرگ میتواند بنام شما بزند موردی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص وام از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید