مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از مدیریت ساختمان

با سلام ، دوسال پیش مدیریت ساختمان را به صورت دوستانه از مدیریت قبلی تحویل گرفتم ، بدون هیچ امضا و صورتجلسه ، حالا چند ماه است که به ساکنین اعلام میکنم که نمیخواهم مدیر باشم اما قبول نمیکنند و همچنان بصورت عمدی شارژ به حساب من واریز میکنند ، واقعا از دست اینها چکار باید بکنم که دیگر مدیر نباشم و مسئولیتی به گردن بنده نباشد ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رسما قبول نکرده اید مسولیتی متوجه شما نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر عملاً قبول نکرده‌اید چیزی به گردن شما نیست

یا می‌توانید برای آنها اظهارنامه ارسال نماییدکه مدیر جدید تعیین نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ساکنین اظهارنامه ارسال نمائید و اعلام نمائید که شما دیگر مدیر ساختمان نمی‌باشید‌.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رسما در گروه یا تابلو اعلانات،اعلام کنید که دیگر مدیر نیستید و وجوه را مسترد کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون صورتجلسه به امضای شما نرسیده مسئول نیستید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بهتر است کتباً در تابلوی اعلانات ساختمان اعلام کنید و در صورت عدم توجه اظهارنامه برای آنها ارسال کنید