مشاوره حقوقی رایگان - تصادف فرعی به اصلي با موتور

با سلام خدمت دوستان
من از فرعی به اصلي وارد شدم ماشینی که در اصلی بود ایست کامل کرده بود و من با موتور وارد اصلی شدم ناگهان ماشین حرکت کرد و به موتور من زد در ضمن راننده ماشین با تلفن همراه صحبت می کرد مقصر کیست؟
با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تصادفات تعیین مقصر با پلیس راهور است.
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.
توجه داشته باشید در تصادفات کسی که از فرعی وارد می شود معمولاً مقصر اعلام می شود.
به هر حال نظر افسر ملاک است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تشخیص مقصر با کارشناس تصادفات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی در صلاحیت افسر راهنمایی و رانندگی می‌باشد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نظر افسر چه بوده است.فراموش نکنیم که اموری مانند صحبت با تلفن تخلفاتی هستند که جریمه دارند و عموما سبب تصادف تلقی نمیشوند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تعیین مقصر توسط کارشناس تصادفات و پس از بررسی محل تصادف ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مقصر توسط افسر راهنمایی تعیین خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر کارشناس تصادفات دارد و به نظر می رسد مقصر شما هستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند

مقصر و میزان تقصیر را کارشناس و همان افسر تصادفات تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقصر توسط کارشناسان پلیس راهور با بازدید میدانی تعیین می‌شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مقصر و میزان تقصیر را کارشناس راهنمایی و رانندگی تشخیص خواهند داد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق نظریه کارشناس پلیس راهور که قابل اعتراض نیز می‌باشد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بهتر است اظهارات خود را به صورت حقوقی در قالب اعتراض به نظر کارشناس راهور تقدیم دادگاه کنید و دلایل و مستندات منطقی و حقوقی خود را به دادگاه ارائه کنید تا کارشناسان رسمی اظهار نظر کنند نکته قابل توجه اینکه بر اساس قسمتی که با شما برخورد کرده نحوه برخورد و میزان خسارات کارشناس می‌تواند متوجه شود که مقصر اصلی چه کسی بوده با وجودی که حق اولویت با راننده خودرو بوده ولی چون ایشان با توقف اجازه عبور به شما داده بعید نیست تا حد زیادی مقصر باشد یا حداقل تقصیر شما نصف شود