مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل سرعت غیر مجاز

سلام من یک اتباع هستم ماشین من رو توقف کردن به دلیل سرعت غیر مجاز من گواهینامه بین الملی دارم قبول نکردن برای بار دوم ماشین من رو توقیف کردن من الان چیکار کنم میشه بگین میشه با جریمه حلش کرد یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با تادیه جریمه مربوطه حل خواهد شد
با یک وکیل دادگستری همراه شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید از طریق ارگان توقیف کننده پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر تشکیل پرونده شده در دادسرا مدارک خود را ارایه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در دادسرا تشکیل پرونده شده است مدارک خود را به مقام رسیدگی‌کننده ارائه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جزای نقدی تعیین می شود
در صورت تکرار مجازات حبس تعیین می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً جزای نقدی در نظر گرفته می‌شود

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود موضوع سرعت غیر مجاز و نداشتن گواهینامه دو موضوع جداگانه است اولی تخلف محسوب می‌شود دومی مجرمانه هست.در صورتی که سوال شما رانندگی بدون گواهینامه باشد شما می‌توانید مدارک خود را مبنی بر داشتن پروانه یا گواهینامه رانندگی به دادگاه ارائه کنید و در صورت نیاز ترجمه رسمی آن نیست به دادگاه ارائه شود در نهایت اگر مدرک موصوف مورد تایید دادگاه قرار نگرفت باید گواهینامه عادی ایران را اخذ نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون راهنمایی و رانندگی عمل می‌شود