مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور به نام خود برای اتباع

سلام یک رفیق‌ دارم از اتباع افغانستان هست که در ایران زندگی میکنه میخاد موتور بخره به من گفت مشکل به نام زدن دارم بیا به نام تو بزنم ،تو رودروایسی گیرکردم و قبول کردم
میخواستم ببینم اگه به نام بزنم اگه خدایی نکرده تصادف کنه و یکی رو بکشه مثلاً و فرار کنه پای من گیره؟
راه کاری دارید برای اینکه به نام خودم بزنم ولی مشکلی برای من پیش نیاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تصادف بشه و کسی شکایت کنه ممکن است از شما نیز به عنوان مالک شکایت بشه.
طبق قانون دارنده وسیله نقلیه مکلف است وسیله را بیمه کند و اگر بیمه نداشته باشد و تصادف بشه مشکل پیش میاد.
اتباع افغانستان نیز آمار تصادفاتشان بیشتر است.
بهتر است چنین کاری نکنید.
اتباع به هر حال چون گواهینامه ندارد پلیس بگیرد می‌ره پارکینگ و بعید بره دادگاه جریمه بشه و بعد شما باید پیگیری کنید تا رفع توقیف بشه و هر بار بگیرند این روند انجام بشه بنابراین چه لزومی دارد موتور به نام بخرد؟! موتور مزایده ای بخرد که هم خیلی ارزان است که می تواند با قولنامه خریداری کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه با اینکه بنام شما است مشکل ساز است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه اکید بر این است که‌ موتورسیکلت به نام شما زده نشود؛ چرا که شما مالک رسمی وسیله نقلیه مزبور هستید و هر اتفاقی بیافتد شما بایستی پاسخگو باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مسلمه از شما صاحب موتور هستید و پای شما گیر خواهد بود