مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام
یک دستگاه موتورسیکلت به صورت قولنامه ای خریداری نمودم در آن زمان انتقال سند در محضر را قید نمودم هم اکنون پیش از ارائه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی میتوانم اظهارنامه به فروشنده بفرستم و پیش از دادخواست او را ملزم به انتقال سند در تاریخ مقرر نمایم اگر ایشان ظرف مدت تعیین شده به محضر مراجعه ننمود محضر با نظر به اینکه در قولنامه زمان مشخصی برای انتقال سند در محضر قید نشده گواهی عدم حضور صرف اظهارنامه ارسالی بنده جهت ضمیمه دادخواست بنده ارائه نماید.
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.عدم درج زمان انتقال درمبایعنامه,فروشنده را ملزم می کند دراسرع وقت سند را بنام شما منتقل نماید.اگروجه التزام برای تاخیر درانجام تعهد درنظر گرفته نشده,یا خساراتی دراین خصوص بشما وارد نشده,نیازی به ارسال اظهارنامه نیست.دادخواست الزام به تنظیم وانتقال سند تقدیم کنید.

پرسشگر :

متشکرم از لطف و عنایت شما بسیار سپاسگذارم.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید