مشاوره حقوقی رایگان - شغل وکالت

سلام،بنده جز از اتباع خارجی هستم و اقامت معتبرایران و گذرنامه و... رو دارم ،ودر ایران متولد شدم،قرار بر این بود که در سن 18 سالگی به بنده شناسنامه تعلق بگیرد،که متاسفانه در استانی که ماهستیم استان محرومه و داده نمیشه اما خب تا نصف مراحل رو پیش رفتیم و یک یا دوسال دیگ شناسنامه تعلق میگیره
اگه بنده امسال وارد رشته وکالت بشم و انتخاب رشته مو وکالت بزنم ایا در این باز تحصیل 4 سالی که هست ،اگه شناسنامه تعلق گرفت میتونم در ایران مشغول کار بشم؟
ممنون میشم پاسخ بدید،و بنده رو از دنیا تاریک بیرون کنید

پاسخ ها :

محبوبه جلالی

سرکار خانم محبوبه جلالی :

جزو شرایط شغل وکالت ایرانی بودن است
اگر شما شناسنامه و هویت ایرانی بگیرید بله

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

صرف تولددر ایران ملاک نیست در ایران سیستم خون حاکم است و شما باید درخواست تابعیت بدهید

رضا ترابي

جناب آقای رضا ترابي:

سلام هر کسی که تابعیت ایران داشته باشه میتونه شرکت کنه ولی خوب یک سری شرایط دیگری هم وجود دارد که لازم است مطالعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط آزمون وکالت را مطالعه کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام برای وکالت باید تابعیت ایران را داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالت نیاز به شرایط خاص دارد و شما دارا نمی باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید تابعیت ایرانی داشته باشید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر دارای شناسنامه ایرانی و مدارک ایرانی باشید بله

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
برای فعالیت در شغل وکالت ابتدا باید تبعیت ایران را کسب نمایید