مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت رسیدگی

سلام و عرض ادب و خسته نباشید ببخشید بنده یک چک از مشتری داشتم خوابوندم به حساب زمان خواباندن به حساب بانک گفت باید دوتا امضا پشت چک بزنی بعد چند وقت چک را فروختم و چک پاس نشد صاحب اولی چک زندان هست و هیچی ندارد حالا خریدار چک از بنده به عنوان ظهرنویس تو تهران شکایت کرده دادگاه عدم صلاحیت رسیدگی صادر کرد و چک چون مال بانک اراک بود رفت دادگاه اراک اون جا هم چون بنده ساکن شهر دیگری هستم عدم صلاحیت صادر و پرونده به شهر ما اومد اینجا هم عدم صلاحیت صادر و پرونده به دیوان عالی کشور رفته جهت تشخیص صلاحیت رسیدگی میخواستم ببینم دیوان کدام شهرستان را به عنوان مرجع صالح رسیدگی میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بر اساس رای وحدت رویه دادگاه صالح برای مطالبه چک حقوقی می تواند دادگاه محل اقامت خوانده؛ دادگاه محل صدور چک و یا دادگاه محل برگشت خوردن چک باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادگاه محل اقامت ظهرنویس صلاحیت رسیدگی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محل صدور چک محل تنظیم گواهی عدم پرداخت و محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه محل اقامت خوانده، دادگاه محل صدور چک و دادگاهی که گواهینامه عدم پرداخت چک دریافت شده است صلاحیت رسیدگی خواهند داشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادگاه صالح مطابق رای وحدت رویه در سه نقطه قابل وصول است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

دیوان عالی کشور مرجع حل اختلاف می‌باشد منتظر باشید رای ابلاغ میشود

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

هم آدرس خوانده و هم محل بانکی که چک برگشت شده است.

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
جهت پاسخ دقیق بایستی مبلغ چک را مشخص میکردین ، احتمالا در صلاحیت شورای حل اختلاف اراک خواهد بود