مشاوره حقوقی رایگان - صلح ملک

با سلام
پدربزرگم یک قرارداد صلح 4 جانبه میان خود و 3 فرزند پسر با موضوعیت تقسیم یک واحد آپارتمان در سال قبل نمود و در قرارداد ذکر شده تا زمان حیات ایشان وراث هیچ دخل و تصرفی در ملک اعم از خرید و فروش ارث ندارند.که با توجه به نیاز مالی شدید یکی از فرزندان سهم خود را به دیگری واگذار کرد و وجه آن را دریافت کرد و قرار بر این شد که سهم واگذاری به نام فرزند خریدار گردد .
حال سوال بنده این هست با توجه به تغییرات توضیح داده شده برای ما که همچنان در قرارداد صلح باقی ماندیم لازم به انجام کاری هست؟ نیاز هست که با توجه به فروش قسمتی از خونه قرارداد صلح جدید تنظیم شود؟
لازم به ذکر است که پدربزرگم هنوز در قید حیات هستند.

ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به کار خاصی نیست، نقل و انتقال و فروش آزاد است ولی تصرف در ملک بعد از عمر پدربزگ است

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
هرچند که اظهار نظر مناسب محتاج رویت صلح نامه است اما با توضیحات شما به نظر می‌رسد نیاز به اقدامی از جانب شما نیست.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر نمی رسد نیازی باشد شما اقدام خاصی انجام بدهید.
توصیه می شود به جای صلحنامه عادی، صلحنامه رسمی تنظیم شود.