مشاوره حقوقی رایگان - فروش منزل به همسر

باسلام
بدلیل قهر کردن همسر به تکرار خواستار 2دانگ از منزلم شد.و بنده بدلیل برگشت زوجه به منزل و بودن تحت فشار از ایشان مجبور شدم 2دانگ منزلم را به ایشان صوری بفروشم که بنام او شود اما در قبال این قولنامه هیچ مبلغی به بنده داده نشده است حتی کاتب کاملا درجریان است از تمامی مواردجز به جز، که همچنین زیر قولنامه قید کردم که طرفین حق فروش واگذاری به شخص ثالثی ندارند مگر با موافقت همدیگر.و زیر این قولنامه چند امضای آمده است که اصلا نه از بنده پرسش کردن واقعیت قولنامه را نه در جریان بودند فقط صوری بدون نبود و اجازه به جای شهود امضا کردند.
حال اگر بخواهم این قولنامه را که هیچ بهایی داده نشده و در تنگی و سختی از من گرفته شده و کاتب هم تمام حقیقت را میداند که بعد از نوشتن قولنامه همسرم را به منزل بنده آوردندو شهود ها هم صوری هستند بدور از چشم بنده امضا کردند حالاچگونه میتوان این قولنامه را باطل کرد آیا میشود اگر میشود لطفا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بدوا باید متن قرارداد ملاحظه شود
در صورت صوری بودن می توانید دادخواست بطلان قرارداد را بدهید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، دادخواست تخصصی است و نیازمند تنظیم توسط وکیل

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بابد بتوانید این موضوع را به اثبات برسانید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

با توجه به تخصصی بودن موضوع نیاز به مشاوره تلفنی می‌باشد

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
از توضیحاتی که شما دادین برداشت میشه شما دو دانگ خونه را به ایشان صلح کردین نه بیع، در نتیجه نیازی به رد و بدل شدن پول نیست و ایشون مالک هستند.
درسته شما در متن قولنامه احتمالا بیع نوشتین ولی عقود تابع قصد واقعی افرادند.وقتی برای رفع اختلاف و برگشت به منزل این کار را کردین،این بیع نیست،صلحه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بطلان معامله صوری بدهید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توضیحاتی که فرمودید این معامله صوری نبوده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معامله شما صوری نبوده ممکن است در قالب صلح یا هبه قرار بگیرد اگر همسرتان ثابت کند صلح بوده که احتمالا هم همین بوده چون به جهت مصالحه و برگشت ایشان اینکار کردید نمیتوانید رجوع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ادعای صوری بودن اثبات گردد
شما می بایست با توجه به مفاد و شروط مندرج در قرارداد ، دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

با شرایط خاصی و اگر انتقال در قالب عقد بیع باشد امکان مطالبه بهای
معامله وجود خواهد داشت
و ..

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله با مدارک حضوری به دفتر وکیل مراجعه کنید. درصورت اثبات صوری بودن قابل ابطال است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
متن قرارداد شما باید بررسی شود.
اگر ادعای می کنید معامله صوری است ، این ادعای شما باید اثبات شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دادگاه سوری بودن آن اثبات شود شما می‌بایست دادخواست حقوقی طرح نماییداگر تحت عنوان عقد ب بوده می‌بایست بهای آن را مطالبه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم فروز مختلفی متصور است از جمله آنکه رارداد شما در قالب صلح و یا هبه می‌باشد و حتی اگر در قالب بیع باشد مبلغ قابل مطالبه است به هر حال جهت اظهار نظر دقیق ضرورت دارد علاوه بر رویت اسناد توسط وکیل گفتگوی متقابل صورت گیرد

فاطمه سپاهی

سرکار خانم فاطمه سپاهی :

با سلام با توجه به اینکه در ازای بازگشت همسرتان اقدام به انتقال دو دانگ از ملک خود را نموده اید، به نظر می‌رسد معامله صورت گرفته صلح بلاعوض یا محاباتی بوده باشد چرا که صلح عقدی است که در خصوص اختلاف فی مابین دو نفر یا بیشتر منعقد میشود و موضوع اختلاف حل میگردد و چون صلح عقدی لازم است غیر قابل رجوع می باشد.
اما اگر قصد شما از انتقال هبه بوده است، قابل رجوع می باشد و تنظیم سند رسمی مانع از رجوع نیست، برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالکیت منتقل شده و ایشان مالک دو دانگ است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

باید مدارک مطالعه شود .امکان ابطال و باز پس گیری زیاد است