مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه بنگاهی

1- ایا قولنامه ای که توسط بنگاه خودرو تنظیم می شود و غیر از صاحب امضا و جواز یعنی توسط پسرش امضا می شود ازنظر قانونی وحقوقی وجاهت دارد یانه آیا تخلف صورت گرفته یا نه یا قولنامه را هر شخصی میتواند امضا کند ایا قابلیت شکایت حقوقی یا کیفری دارد در قانون تعریف شده یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید
2- اتحادیه برای نمایشگاهها قولنامه معینی چاپ و تعریف کرده ایا نمایشگاهی که خودش قولنامه چاپ کرده و ان قولنامه برمبنایی اتحادیه نباشد مشکل قانونی وجود دارد یاخیرایا قابل پیگیری هست یا نه این تخلف محسوب می شود یا نه قانون در این خصوص چه نظری دارد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی جزئیات قولنامه دارد تا با گفتگوی متقابل راهنمایی دقیق شوید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اصولا" خیر
در صورت تخلف از قوانین اتحادیه بله
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر شخصی نمی‌تواند قرارداد را امضاء نماید و تنها بنگاه‌دار یا شخصی به وکالت از وی می‌تواند امضاء بنماید.
از سوی دیگر اگر قرارداد اِشکال داشته باشد از طریق اتحادیه میتوان این امر را گزارش داد.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

تخلف است ولی قرارداد برخوردار از اعتبار است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد را دو طرف امضاء کرده باشد معتبر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط کسی که وکالت دارد میتواند امضا کند و اگر قرارداد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

1. اگر با اطلاع مالک امضا کند و متعاقبا تنفیذ نماید معامله فضولی و غیر نافذ است و با تنفیذ مالک معامله صحیح است در غیر این صورت از لحاظ حقوقی و کیفری قابلیت پیگیری دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد توسط خریدار و فروشنده امضا شده باشد قرارداد معتبر است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
هر شخصی بعنوان مسئول نمایشگاه اختیار امضا نخواهد داشت مگر اینکه وکالتی در بین باشد و در هر صورت چنانچه تخلفی صورت گرفته باشد از طریق اتحادیه و دادسرا یا دادگاه های حقوقی قابلیت پیگیری خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مبایعه‌نامه معتبر است به شرطی که خریدار و فروشنده امضا کرده باشند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر هردو طرف امضا کرده‌اند معتبر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر طرفین ان را امضاء کرده باشند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.