مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعمال فوق‌العاده اشعه در احکام بازنشستگان پرتوکارران

اینجانب تکنسین بازنشسته رادیولوژی سال 90هستم که تا اجرایی شدن همسان سازی 90درصد با شاغلین همتراز مزایا اشعه برخوردار بوده و اکنون از مهر99به بهانه جدول یکسان‌سازی بازنشستگان تمام وزارتخانه ها ،فوق‌العاده اشعه پرتوکارران را قطع کرده‌اند درحالیکه 30سال کسورات آن را به صندوق بازنشستگی واریز کرده‌ایم.راه پیشنهادی برای وصل مجدد چیست ؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را حضوراً از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی باعث مرجع مربوطه موضوع را پیگیری نمایید