مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

سلام
15ساله درشرکت تعاونی به عنوان مدیرداخلی استخدام شده ام ودوساله فوق العاده شغلم از 25درصد به 30 درصد افزایش یافته و هرماه پرسنل حدود 30ساعت اضافه کاری دریافت میکردیم بدون اینکه اصافه کاری انجام بدیم
ولی الان با آمدن مدیر جدید و هییت مدیره جدید فوق العاده شعلم رابه 20درصد کاهش دادند و اصافه کاریم راقطع نموده اند
آیا کارشان قانونی هست ؟!!
آیا میتونن بعداز15 سال پست شغلم رو عوض کنند ؟!
آیا میتونن فوق العاده شغلمو کم کنن؟!
آیا میتونم به عنوان تغییر عناوین شغل و تغییر شرایط کار شکایت کنم ؟!
آیا میتونم به عنوان تغییر عرف شرکت شکایت کنم ؟!

پاسخ ها :

فوق العاده شغل اضافه کاری