مشاوره حقوقی رایگان - تنزل شغلی و کاهش فوق العاده شغل به میزان 60 درصد مزد شغل و جایگزینی با سایر مزایا

با سلام و احترام، اینجانب از کارکنان رسمی سازمان سیاحتی و مراکز تفریحی بنیاد مستضعفان بوده که آخرین پست سازمانی مسئول ...... بوده ام و از 84/08/01 به شرکت هتل های ... و سپس به ........ انقلاب تهران انتقال داده شدم و نسبت به عدم تطبیق شغلی با مسئولیت قبلی و انجام تنزل شغلی با عنوان کارمند و کاهش گروه سازمانی و همچنین کاهش فوق العاده شغل تخصیصی از 100 درصد به 60 درصد از سوی هتل اقدام و مابه التفاوت فوق العاده شغل با سایر مزایا جایگزین گردیده که نه تنها افزایشات سالانه متأثر از مزد شغل آسیب دیده بلکه در بازبینی طرح سایر مزایا حذف شده است، که هرگونه پیگیری های درون سازمانی بی نتیجه بوده است، لطفاً در این خصوص راهنمایی فرمائید. سپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.