مشاوره حقوقی رایگان - اخذ گواهی تاییدیه از نیروی انتظامی

باسلام، خانمی شوهرش از پرسنل نیروی انتظامی در یکی از شهرستانها بوده در روز زن اداره مربوطه طی دو سال هر سال یک ربع سکه بمناسبت روز داده اند به شوهرش داده اند که خانم هم سکه ها را فروخته اند الان شوهر خانم با اختلافی که فی مابین دارند طی دادخواستی سکه ها را مطالبه کرده اند. به اداره مربوطه نیروی انتظامی مراجعه شده جوابگو نیستند که گواهی بدهند که این سکه ها کادو بوده و متعلق به خانم بوده اند پرونده هم در تجدیدنظر قطعی شده برای اعاده دادرسی و گرفتن گواهی مذکور در تهران به کدام واحد نیروی انتظامی و با چه موضوعی پیگیر باشیم که به نتیجه برسیم.با تشکر

پاسخ ها :

اخذ گواهی تاییدیه از نیروی انتظامی هدیه سکه روز زن نیروی انتظامی هبه نیروی انتظامی سکه