مشاوره حقوقی رایگان - آیا کادویی که در روز زن خانم از محل کار همسرش می گیرد می تواند هبه باشد؟

باسلام، خانمی شوهرش از پرسنل نیروی انتظامی در یکی از شهرستانها بوده در روز زن اداره مربوطه طی دو سال هر سال یک ربع سکه بمناسبت روز زن به شوهرش داده اند که خانم هم سکه ها را فروخته اند الان شوهر و خانم اختلافی که فی مابین دارند شوهرش طی دادخواستی سکه ها را مطالبه کرده اند خانم هم در دادگاه نسبت به کادو و هبه بودن ربع سکه ها مدرکی ندارند که ارائه کنند به اداره نیروی انتظامی مربوطه مراجعه شده متاسفانه نه استان و نه شهرستان جوابگو نیستند که گواهی بدهند سکه ها کادوی روز زن بوده اند. پرونده هم در تجدیدنظر قطعی شده برای اعاده دادرسی و گرفتن گواهی مذکور از نیروی انتظامی در تهران به کدام واحد نیروی انتظامی و با چه موضوعی پیگیر باشیم که به نتیجه برسیم. با تشکر