مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم الارث

سلام وعرض ادب
پدراینجانب فوت شده و یک زمین به مساحت 48٠متری به ارث گذاشته 1٠نفر وارث هستند. تعدادی ازوراث که شش نفرهستند سهم خودر رو فروختن وچهارنفر نفروختن. برادربزرگ ما گفته تمام سهم رافروخته این در حالی هست که تحقیق کردیم زمین ورثه ای ما معامله نشده. سوال من اینه ماچهاروارث می توانیم سهم خود را بفروش برسانیم و اینکه بعد فروش زمین طرف معامله بخواد سندبگیره برای امضا واگذاری آیا نیازه همه وراث امضا بزنند یاما چهارنفرکه سهم بهش فروختیم کافی هست. ممنون میشم شما بزرگوار منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به نسبت سهم و به صورت مشاع قابل فروش است .
موفق باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هرکس نسبت به سهم خود میتواند اقدام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون امور حسبی ماترک خالص یا به تراضی وراث یا به حکم قانون تقسیم می‌شود و پس از آن هر کسی در سهم خود مالک است و می‌تواند هر نقل و انتقالی انجام دهد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

سهم الارث فروخته و به نسبت سه ورثه پرداخت میگزدد

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام.هر وارث به نسبت سهم خود می تواند بفروشد.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام شخص خریدار فقط نسبت به سهم خریداری شده مالک هست و با سایر وراث یا شرکا شریک میشوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
هر کدام از ‌ورثه میتواند سهم الارث خود را منتقل نمایند
بله خریدار می تواند فقط نسبت به متراژ خریداری کرده درخواست سند مالکیت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر یک از وراث می تواند با اخذ گواهی انحصار وراثت و پرداخت مالیات ارث به نسبت سهم خود سند رسمی تنظیم کند و سهم خود را به هر کسی که انتقال دهد می تواند سند بزند.
اگر ملک مشاع باشد خریدار بعد از معامله بدون رضایت بقیه نمی تواند در مورد معامله تصرف کند.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

سوالتان حقوقی نیست.از ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرکس نسبت به سهم خود میتواند اقدام کند