مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

وقت بخیر،برای یک پرونده بسیار سنگین مالی وکیل گرفتم ،ولی وقتی قبول وکالت میکردند اصلا کد برای من نیومده و داخل شورا وکالت قبول کردن و تمبر باطل کردن ،الان قرارداد رو بهم نشون نمیدن ،دفتر قضایی هم میگه ندارم ،باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر واقعا وکیل هستند مشکلی نیست و در صورت تقاضا قرارداد را ارایه می‌دهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز اعتماد به وکیل دادگستری نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تنظیم قرارداد وکالت حتماً باید مد برای شما ارسال بشه تا بتواند قرارداد الکترونیکی تنظیم کند و بدون تنظیم قرارداد الکترونیکی امکان اعلام وکالت وجود ندارد
.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

احتمالا وکیل نبوده اند.
به شورا مراجعه کنید،اگر اعلام وکالت نموده باشد داخل پرونده وکالت وجود دارد.
میتوانید برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از همان شعبه رسیدگی کننده بگیرید
ضمنا پرونده بسیار سنگین مالی را به شورا نمی دهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ثنا اگر کد داده باشید در قسمت قراردادهای من قرار داده می شود مگر اینکه دستی باشد ، به کانون وکلا یا مرکز وکلای متبوع وکیلتان مراجعه کنید

اصغر نویدمهر

جناب آقای اصغر نویدمهر :

طی ارسال یک لایحه به شعبه رسیدگی کننده به پرونده ، و پس از آن با مراجعه حضوری به شعبه ،درخواست رونوشت مدرک نمائید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در پرونده باید وکالت نامه ی ایشان باشد ، البته پرونده سنگین مالی در شورا مطرح نمی‌شود!

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق شماره قرارداد وکالت که جهت ارسال پیامک به شما ارسال شده است در سامانه خودکاربری یا دفاتر خدمات قضایی اوراق عقد وکالت را پرینت نمایید