مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام ایا وکیل میتواند با یک قرارداد الکترونیک با موکل واحد چندین پرونده اعلام وکالت کند هم پرونده حقوقی هم کیفری هم دیوان عدالت .

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام ممنون از پاسخ پس بند 2 ماده 76 و ماده 84 آئین نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب 2/4/1400 ریاست محترم قوه قضاییه در خصوص وکالت نامه و قرارداد مالی به ترتیب بصورت جداگانه در سامانه ثنا باید ثبت شود ؟؟ چه می گوید
الزام قانونی ماده 103 مالیاتهای مستقیم چه میشود ؟؟؟
اینطور یک وکیل با یک موکل یک قرارداد می بندد و تا ابد وکیل این موکل میشود ؟؟؟ هر وقت موکل مشکل پیدا کرد وکیل اعلام وکالت میکند ؟؟؟ و هیچ مالیات مستقیمی پرداخت نمیکند ؟؟؟ فقط در ثبت شکواییه تمبر مالیاتی و هزینه مرکز وکلا و یا کانون را پرداخت میکند که انهم بسیار ناچیز هست .
به عبارتی وکیل یک قرارد با مبلغ بسیار پایین میبنند و دهها وکالت برای موکل انجام میدهد و مالیات مستقیم هم یکبار پرداخت میکند .
البته فرار مالیاتی در مملکت ما بسیار هست ؟؟ اما متاسفانه چون وکلا محترم مستقیم با درد و رنج مردم سروکار دارند خیلی زود به چشم میخورد . ما در مملکت خود کسانی داریم که به اندازه کل وکلا فرار مالیاتی میکند اما به چشم نمیاید .
ممنون و سپاسگزار از شما وکلا محترم دادراه که پاسخ مردم را میدهید و این خیلی ارزشمند هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکیل با یک قرارداد چندتا پرونده اعلام وکالت کرده باشد برای هر پرونده جدا باید مالیات پرداخت کند و نمی تواند با یکبار ابطال تمبر در همه پرونده ها از همان تمبر استفاده کند.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
ممکن است یک قرارداد وکالت تنظیم شود ولی مالیات براساس تعداد پرونده های که وکیل در سی ام اس خود دارد محاسبه می شود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام منعی ندارد ولی مالیات یک وکیل براساس تعداد پرونده هایی است که اعلام وکالت میکند نه تعداد قراردادهایی که ثبت می کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله به شرطی که در قرارداد الکترونیکی ، وکیل اختیار داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
اگر وکالتنامه به صورت عام باشد بله

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
بله منع قانونی ندارد؛ فقط باید بابت هر پرونده تمبر جداگانه ابطال شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ در صورتی که در آن قرارداد الکترونیک وکالت نامه واحد، اختیارات ذکر شده در متن سوال وجود داشته باشد منعی وجود ندارد ولی بایستی برای هر دعوی، تمبر مالیاتی جداگانه پرداخت کند.

رسول گلدیخانی

جناب آقای رسول گلدیخانی :

بله از منظر قانون و نظامات دادسرا انتظامی وکلا ایرادی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد بله؛ در صورتی که در آن قرارداد الکترونیک وکالت نامه واحد، اختیارات ذکر شده در متن سوال وجود داشته باشد منعی وجود ندارد ولی بایستی برای هر دعوی، تمبر مالیاتی جداگانه پرداخت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله منعی ندارد برای هر پرونده بطور مجزا مالیات پرداخت می نماید وکالت از معدود مشاغلی بوده و هست که به محض اعلام وکالت بخشی از مالیات خود را پرداخت می نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، وکیل می‌تواند با موکلش با استفاده از قرارداد الکترونیکی، واحد چندین پرونده حقوقی، کیفری و دیوان عدالت را به عهده بگیرد.

امروزه با پیشرفت فناوری و اتصالات اینترنتی، قرارداد‌های الکترونیکی به عنوان یک روش قانونی، برای انجام معاملات و تعاملات حقوقی و قضایی بین افراد استفاده می‌شوند. قرارداد الکترونیکی، در واقع به صورت الکترونیکی و بر اساس قوانین و مقررات مربوطه، توسط طرفین ایجاد و امضا می‌شود و به عنوان یک قرارداد معتبر قانونی به شمار می‌آید.

بنابراین، وکیل می‌تواند با استفاده از قرارداد الکترونیکی، واحد چندین پرونده حقوقی، کیفری و دیوان عدالت را به عهده بگیرد و به نحوی که در قرارداد مشخص شده است، برای موکل خود در دادگاه‌ها و نزد مراجع قضایی مورد نیاز، حضور داشته باشد و از حقوق و مزایای موکلش دفاع کند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

منعی ندارد .مالیات و تمبر هر پرونده جدا پرداخت میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله ياخير بر اساس نوع و شيوه قراردادي است و بايد قايل به تفكيك بود و در هر موضوع قرارداد مالي مجزا و ماليات جداگانه پرداخت بايد نمود