مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

با سلام و احترام
پدر ما در سال 1400 فوت نموده و 5 برادر و یک خواهر هستیم ،یک حیاط قولنامه ای داریم و می خواهیم آن جا را بفروشیم ، پنج برادر آماده اند ولی خواهرمان مانع می شود و به بهانه های مختلفی نمی آید، و کار ما گره خورده است ، به نظرتان چه کار می توانیم بکنیم بدون مراجعه به محکمه مشکل خودمان را حل کنیم.
با احترام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید
اگر توافق حاصل نشود النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید
اگر توافق حاصل نشود النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم و فروش بدهید .
در این صورت با حکم دادگاه و غز طریق مزایده و طبق نظر کارشناس به فروش می رسد.
اگر خودتان توافقی اقدام کنید به نفع شما خواهد بود و به قیمت واقعی می توانید بفروشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا مراجعه به محکمه تنها راه سازش است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
هر یک از شما می‌توانید به تنهایی سهم خود را بفروشید یا از طریق دادگاه برای فروش کل اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم توافق از طریق دادگاه اقدام کنید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام از طریق درخواست تقسیم ترکه امکانپذیر است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر نتوانید به صورت توافقی موضوع را حل کنید باید از طریق دادگاه پیگیری شود.
ابتدا درخواست صدور گواهی انحصار وراثت بدهید و سپس درخواست تحریر و تقسیم و در نهایت فروش ترکه مطرح کنید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام درصورت عدم توافق بناچار باید از طریق دادگاه ودرخواست تقسیم ماترک وفروش مال مشاع وتقسیم سهم هریک اقدام کنید وبه منظور جلو گیری از پرداخت نیم عشر دولتی وحق الاجرا می توانید پس از صدور حکم قطعی رأساً با توافق مبادرت به فروش مائید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دادگاه درخواست تقسیم ترکه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه تقاضای تقسیم ترکه کنید