مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت یکی از ورثه با فروش ملک

با عرض سلام.
ملکی از طریق ارث به فرزندان رسیده است و وراث ملک را به فروش رساندند به جز یک نفر که بعد از چند سال آمده و با فروش ملک مخالف هست. ضمنا ملک از طریق قولنامه و سند عادی فروخته شد است. اون وارثی که با فروش ملک مخالف بوده است چه کاری باید انجام بدهد تا به حق خودش برسد؟

پاسخ ها :

مخالفت یکی از ورثه با فروش ملک فروش ملک ارثی بدون اجازه یکی از ورثه ملک ارثی ملک