مشاوره حقوقی رایگان - ضبط گواهینامه

سلام بنده دیشب با دوستم که پسر هستند کنار جاده که منتهی به رودخونه بود توی ماشین بودیم که من رو ایشون مشغول خوردن غذا بودیم و اصلا کاری نمیکردیم دور از هم و حتی حجابم رعایت کرده بودم مامور نیرو انتظامی با لحن بد ما رو پیاده کرده گشت ماشین رو گشت چیزی پیدا نکرده و گفت که ماشین توقیف میشود و با کلی حرف راضی شدن ماشین رو نبرند و از من خواستند به مادرم زنگ بزنم و بگویم من هم زنگ زدم بهشون و اطلاع دادم از ما مدارک ماشین خواستند که متاسفانه منزل جا گذاشته بودیم و ایشون گواهینامه دوستم رو گرفتند و بردند و کلی فحاشی به ما کردند
ما چه اقدامی باید کنیم برای گرفتن گواهینامه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس 197 می‌توانید پیگیری کنید و نسبت به دستورات لازم از سوی آن مامور استعلام بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با شماره 197 بازرسی نیروی انتظامی تماس حاصل و مورد خود را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا با 197
تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اجازه تفتیش یا بی‌احترامی یا فحاشی از طریق مامورین ضابط مطابق اصل برائت و رعایت کرامت انسانی از سوی ایشان مجاز نبوده و تخلف است می‌توانید به دادسرای انتظامی نیروهای مسلح شکایت

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باشماره 197 تماس جهت گزارش تخلف تماس بگیرید. همچنین از طریق دادسرای نیروهای مسلح هم میتوانید پیگیری نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق 197 پیگیری نمایید و مراتب را گزارش دهید