مشاوره حقوقی رایگان - ملک در طرح شهرداری

سلام وقت بخیر زمینی خریداری کردیم و وکالت به ناممون زده شده است
حالا بعد از تحقیقات در شهرداری و غیره متوجه شدیم که نصف زمین در طرح شهرداری هستش و صاحب ملک و بنگاه املاک به ما هیچ حرفی در این مورد نگفتند. میشود الان معامله رو کاملا فسخ کنیم و پولمون رو برگشت بزنند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر در قرارداداز خود سلب نکرده باشید بله می‌توانید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد خیار تخلف از وصف فسخ متصور است بهتر است جهت اخذ راهکار تخصصی تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در حالت کلی اختیار فسخ خواهید داشت برای دریافت پاسخ صریح متن قرارداد نیازمند بررسی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حق فسخ بر اساس قرارداد در این خصوص داشته باشید.چون اصل بر صحت و لزوم قراردادهاست

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

مبایعه نامه فیمابین شما و فروشنده باید مطالعه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به استناد خیار تخلف از وصف فسخ کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اقدام به فسخ معامله نمایید