مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک در طرح شهرداری

سلام و وقت بخیر خدمت شما
بنده حدود 40 روز پیشیک واحداز آپارتمان 3 طبقه به متراژه 65 متر ساخت و متراژ زمین 55 متر را قولنامه کردم. هنگام انتقال سند پس از رویت استعلام شهرداری، متوجه شدم پلاک کلا در مسیر میدانچه و فضای عمومی قراردارد. که مالک و بنگاه دار این مورد را کتمان کرده بودند.کاربری مصوب هم همین طرح است و اولویت کاربری هم احداث کاربری مصوب است.الان آیا اگر از قیمت ملک نهایتا 25 درصد کم کنم و فروشنده قانع شود، ملک ارزش خرید برای استفاده شخصی دارد یا معامله باید فسخ شود؟ ایا خرید و فروشنده اینگونه ملک ها رایج میباشد یا خیر ضمنا مورد دارای تعهد نامه مبنی بر اخذ رضایت شاکی احتمالی در خصوص پاسخگویی میباشد ودر بند اخر استعلام اضافه شده که طرح هرگونه شکایت در مراجع از فروشنده یا خریدار سلب میگردد.
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله بدهید و اعلام کنید این موارد را به شما اعلام نکرده بودند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقا نخرید
قرارداد قابل ابطال میباشد

شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست بطلان معامله و بطلان عقد بیع را اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می‌شود خریداری ننمایید شما الان مطابق قرارداد ‌توانید

قرارداد خود را فسخ نمایید و ضرر زیان نیز مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود که اقدام به خرید این ملک نکنید بنابراین دادخواست به خواسته‌های بطلان معامله و استرداد ثمن را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست بطلان معامله و بطلان عقد بیع را اقامه نمایید خرید این املاک به نفع نیست

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بابد قرارداد به دفت بررسی شود ولی احتمال فسخ وجود دارد
مشهد هستید درخدمتم 09155077604