مشاوره حقوقی رایگان - طول دادن یکسال به بهانه های مختلف وقولهای زیاد درمورد تخریب شده خونه

سلام خوبید. بنده یک ملک که شامل چهاردیواری و درب بوده در تاریخ 1399/10 خریدم و شروع به ساخت و ساز کردم که بعد از 5 ماه 70مترزیربنا یک سرویس (2 خواب وحال واشپزخانه و سرویس بهداشتی حمام) وریزکاریهاوتاسیسات انجام دادم و فیلم و استشهاد لازم باشه میگیرم.و در برج 3/1400 شهرداری تخریبش کرد و گفت سد معبر و کوچه از وسط خونه رد میشه.به فروشنده اطلاع دادم و ایشان با وعده و قول که من جوابگو هستم و خسارت ‌میدم و به بهانه مردم داری وریش سفیدی که انجام شد دو مرتبه خلاصه تا به امروز هیچ کاری نکرد و شاهد بر حرفای اون که زده دارم بنده چطوری میتوانم اعم از خسارت بنایی و پول نقد که بابت خونه دادم در اون تاریخ الان بروز خسارتم بگیرم. تو سایت امکان ارسال مدرک نیست وگرنه فیلم و قولنامه میفرستادم تا بهتر راهنمایی ام کنید. ممنون و تشکر فراولن. بنده به علت ضیعف بودن درامدم نمیتونم هزینه مشاوره های دیگه بدم خدا خیرتون بده.

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. سوال مفهوم نیست نمیتوان کسی را مجبور به انجام کار غیرقانونی نمود لیکن اگر قراردادی دارید که مسئولیت انجام کار را به عهده گرفته مطالبه خسارت حقوقی امکان پذیر است.