مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن خانه خریداری شده در طرح

سلام. یک واحد آپارتمان به مساحت 45 متر خریداری کردم و مساحت کل زمین 67 متر میباشد. بعد از قولنامه متوجه شدیم که 12 متر از خانه در طرح شهرداری میباشد. در متن قولنامه بندی قرار گرفته که در صورت در طرح بودن ملک فروشنده موظف است علاوه بر مبلغ پرداختی جهت خرید آپارتمان مبلغی هم به عنوان جریمه به خریدار پرداخت کند. سوال اینجاست
1. ابتدا آیا فروشنده موظف است مبلغ 12متر موجود در طرح را از مبلغ معامله کسر نماید؟
2. درصورت شکایت خریدار مبلغ جریمه قابل حصول خواهد بود؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مفاد مبایعه نامه باید دقیق بررسی شود تا معلوم گردد در صورت فسخ کل معامله مبلغ جریمه مشمول می شود یا خیر .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق این قرارداد می توانید خسارت خود را مطالبه کنید