مشاوره حقوقی رایگان - خانه ای خریدم و در طرح شهرداری قرار گرفته

سلام
خانه ای به تازگی خریدم و حالا بعد از تسویه کامل فهمیدم که خانه به طور کامل در طرح شهرداری قرار گرفته و خونه قولنامه است.

آیا میتونم زمان اجرای طرح با اینکه خانه قولنامه ای هست خسارتم رو بگیرم؟

و اگر شکایت کنم از فروشنده میتونم درخواست فسخ قرارداد کنم!

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

شما میتوانید دادخواست فسخ معمله را مطرح کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام دوست عزیز اگر جزء شروط قرار دادین که معمولا در مبایعه نامه های بنگاهی از قبل چاپ شده در مفاد هستش بنابراین قابل فسخ هست درابتدا طی اظهارنامه به فروشنده مراتب فسخ اعلام بشه و بعداز یکهفته تا ده روز دادخواست فسخ قرارداد و وصول خسارت اگه متحمل شدید مطرح کنید.مویدباشید