مشاوره حقوقی رایگان - تسویه وام

با سلام شخصی ملکی را قراردادی فروخته بود ولی سند هنوز به نامش بود ولی چون در بانکی دیگر بدهی داشت نمی توانست وام بگیرد. سند را به نام بنده کرده و وام گرفتیم ، تمامی پول وام را آن شخص دریافت کرد و برادر آن شخص که در آن زمان شریک بودن بعد از چند سال وام رو تسویه کرد، حالا از بنده بابت پول پرداختی وام شکایت کرده آیا بنده باید پول را پرداخت کنم؟ و‌این که سند برگشت داده شده از طریق دادگاه به نام خریدار واحد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
شهود وجود دارد بدان استناد گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد اگر وام گیرنده باشید می‌بایست آن را بپردازید در غیر این صورت خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وام گیرنده باشید می‌بایست آن را بپردازید اگر نیستید بایدمستند و مستدل از خویش دفاع نمایید