مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه به نرخ روز

با سلام
من ملکی خریدم که پسرم و عروسم در آن زندگی کنند 6 دانگ به نام خودم.
به دلیل اصرار عروسم ملکی را خریداری کردم که قسمتی از آن را وام گرفتم با درخواست و ضمانت و رسیدگی و اقدام صد در صد خودم.
حدود یک چهارم بهای ملک را وام گرفتم و پدر عروسم با اصرار و رضایت خودش حدود نیمی از آن وام را پرداخت نمود و نیم دیگر را تا انتها و فک رهن خودم پرداخت نمودم.
الان زندگی مشترک فرزندم در حال پایان و جدا شدن هست و پدر عروسم تقاضای آن دین را به قیمت روز ملک میکند. او می گوید پرینت واریز به حساب وام بانک مسکن را دارد.
تکلیف من چیست؟ با سپاس از توجه شما.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط مبلغ وام را با خسارت تاخیر تادیه باید بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مطالبه غز تاریخ دادخواست خسارت تاخیر محاسبه می شود.