مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

با سلام و خداقوت
سال 91 ماشین بندە رو دزدیدن بندە بعد از یازدە سال ماشینم رو پیدا کردم و تحویل مراجع قانونی دادم کە آن ها هم با بررسی سند و مشاهدەی ماشین مالکیت ماشین رو به بندە برگرداندند
ماشین چون مدت زمان زیادی مسروقە بودە چندین بار خرید و فروش شدە ولی در مرحلەی آخر دست آقایی بودە
حالا بندە دو سوال دارم
اولا آیا من جدا از رد مال مسروقە میتوانم ادعای جبران خسارت بە مالم را داشتە باشم مانند خرابی موتور گیربکس لاستیک و ...؟
دوما آیا بندە میتوانم بابت این یازدە سال سرقت ادعای حق تصرف را داشتە باشم؟ اگر جواب مثبت است دادگاە حق تصرف را چگونە محاسبە میکند؟
ضمنا من ادلەی کافی برای اثبات این کە فرد آخر علم به این را داشتە است کە مال مورد معاملە سرقتی بودە است را دارم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه خسارات وارده بر خودرو و اجرت المثل ایام تصرف را خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. بله در هر دو مورد جواب مثبت است و می توانید ادعای خسارت و اجرت المثل ایام تصرف بنمایید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما مستحق وصول عین مال مسروقه به انضمام کلیه خسارات وارده تا زمان اجرای حکم هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله موضوع قابل پیگیری است لیکن ترجیحا و حتما دادخواست به صورت تخصصی توسط وکیل تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در هر دو مورد جواب مثبت است شما میتوانید وصول عین مال مسروقه با کلیه خسارات وارده تا زمان اجرای حکم را بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید مطالبه خسارات وارده بر خودرو و مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف را از طریق دادگاه حقوقی با ثبت دادخواست مربوطه داشته باشید‌.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خرید مال مسروقه با علم جرم است و خسارات هم از او قابل مطالبه، اجرت المثل ایام تصرف هم قابل مطالبه است و اوست که باید فروشنده را معرفی تا از بار خود کم کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید توانید تمام خسارات خود را مطالبه کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با توجه به اهمیت موضوع پرونده تان حتما با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.