مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سهم الارث

سلام حدود30سال پیش پدر بزرگم فوت کردند و چهار دختر داشتند از پدر بزرگم زمین کشاورزی به مادرم ارث رسید که حق آب چاه عمیق هم داشت شوهر خاله ام که از اتباع هستند در سال 74با تنظیم قرارداد در دفتر شورا زمین مادرم رابه مبلغ100هزار تومان خرید در قرارداد ذکر شده که فروشنده در تمام صحت عقل این قرارداد را امضا کرده و ارزش قانونی دارد مادرم بی سواد بودند و از ارزش ملک ناآگاه و الان فوت کرده آمد آیا میتوان سهم الارثش را پس گرفت؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس گواهی انحصار وراثت می‌توانید تقسیم ورثه کنید و تعیین سهم الاث هر یک از وراث‌ها بر اساس آن تعلق گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فروخته باشد خیر
توجه داشته باشید اتباع حق خرید ملک در ایران را ندارند.
ولی اگر به نام شخص دیگری خریداری کرده باشد معتبر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به صورت قانونی منتقل شده باشد خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اتباع حق داشتن مال غیرمنقول در کشور را ندارد مگر استثنا در موارد خاصی مطابق آیین نامه‌های اجرایی،لذا دعوی ابطال قرارداد مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سهم‌الارث مادر شما در سال 1374 منتقل شده است و دیگر سهم‌الارثی وجود ندارد که خواستار مطالبه آن باشید.
خاطر نشان بایستی نمود که اتباع طبق قانون حق خرید ملک را ندارند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با توجه به معامله خیر 30 سال از زمان معامله گذشته است و قرارداد نیز در صحت و سلامت امضا شده است سواد نداشتن یک فرد دلیل بر فساد قرارداد نیست اگر ادعای بی سوادی دلیل محکمی بود بیشتر قرارداد های گذشته را باید باطل می‌دانستیم