مشاوره حقوقی رایگان - اطاله دادرسی

باسلام و وقت بخیر . سوال بنده در این خصوص است که بنده پرونده ای در دادسرا داشتم و از طرفی در دادگاه حقوقی با همان شخصی که دردادسرا از بنده شکایت کرده بود دعوای حقوقی داشتم که به دلیل مرتبط بودن با هم قاضی حقوقی اناطه به دلیل پرونده کیفری داد که بعد از منع تعقیب گرفتن مجددا پرونده حقوقی به جریان افتاد اما الان حدود 7ماه است که مرتب اطاله دادرسی به هر بهانه ای انجام میدهند و هربار که مراجعه میکنم جوابشان این است که شعبه شلوغ است چطور باید از رئیس شعبه شکایت کنم . ممنونم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را با ریاست دادگستری مربوطه در میان بگذارید تا ورود مشخصی داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
می توانید از رییس دادگستری موضوع را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید با ارائه‌ ادله قانونی به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق رئیس محترم دادگستری اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه خودکاربری یا دفاتر خدمات قضایی تسریع در روند رسیدگی را درخواست نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدواً پیشنهاد می‌شود که لایحه با موضوع تسریع در روند رسیدگی به نحو سیستمی برای شعبه ارسال گردد.
در صورت عدم نتیجه‌گیری، از طریق ریاست مجتمع قضایی اقدام بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از رییس دادگستری موضوع را پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق دادسرای انتظامی قضات طرح شکایت شود