مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

سلام من حدودا هفت ماه هست طلاق گرفته ام از همسرم...به دلیل مشکلات مالی جهت گرفتن مستمری پدرم بارها به سازمان بیمه مراجعه کرده ام وهر بار به بهانه های گوناگون از دادن مستمری ممانعت میکنند هر وقت میروم میگن خانم میدونید چقدر طلاق صوری پرونده داریم من هم میگم به من چه ربطی داره یکی صوری طلاق گرفته چرا من باید جورش رو بکشم...فقط از سر رد میکنند دوسه بار هم واسه تحقیق اومده اند ولی هر وقت مراجعه میکنم که مستمری من رو چرا حل نمیکنید فقط حرف از صوری بودن میزنند... اصلا هم چیزی به عنوان صوری توی قانون نیست این ها من نمیدونم چرا همه رو صوری تلقی میکنند من به کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

از طریق دبیرخانه درخواست ثبت شود پاسخ منفی بود یا بی پاسخ بود پس از سه ماه علیه آن صندوق خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت برید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
متاسفم که می شنوم در دریافت مستمری پدرتان با مشکل مواجه هستید. می دانم که این می تواند یک زمان بسیار استرس زا برای شما باشد. در اینجا چند مورد وجود دارد که می توانید امتحان کنید:

مستقیماً با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید. شماره تلفن سازمان تامین اجتماعی 1599 است. می توانید با آنها تماس بگیرید و در مورد مشکل خود با یک نماینده صحبت کنید. آنها ممکن است بتوانند به شما کمک کنند تا بفهمید چه مدارکی نیاز دارید و چگونه می توانید درخواست خود را پردازش کنید.
به صورت حضوری به شعبه سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید. می توانید با مراجعه حضوری به شعبه محلی سازمان تامین اجتماعی، مستقیماً با کسی در مورد مشکل خود صحبت کنید. حتماً تمام مدارک مربوطه، از جمله گواهی طلاق و گواهی فوت پدرتان را با خود ببرید.
شکایت کنید. اگر همچنان در دریافت مستمری خود با مشکل مواجه هستید، می توانید از سازمان تامین اجتماعی شکایت کنید. می توانید با مراجعه به وب سایت سازمان تامین اجتماعی یا تماس با آنها برای دریافت فرم شکایت این کار را انجام دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه به سازمان مذکور مطابق قانون دیوان عدالت اداری ارسال کنید و به وضوح حق تان را مطالبه و ظرف سه ماه جواب بخواهید، پس از آن دعوی در دیوان عدالت اداری علیه سازمان مربوطه مطرح کنید حقوق معوقه نیز پرداخت میشود، نگران نباشیذ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شما حقوق پرداخت شود از طریق دیوان شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نمی‌پذیرم باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام به برقراری مستمری بازماندگان را درخواست نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، پاسخ درخواست شما را به صورت مکتوب دریافت کنید و شکایت از سازمان نزد دیوان مطرح نمایید