مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر مطلقه

با سلام. من یک هفته است که طلاق گرفتم و پدرم بیمه تامین اجتماعی میریخت و الان پدرم فوت شده است. آیا میتوانم از مستمری پدرم استفاده کنم؟ چه مدت از زمان طلاق باید گذشته باشد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بلافاصله بعد از طلاق و عده در صورت عدم اشتغال میتوانید دریافت نمایید

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

ابتدا با مراجعه به شورای حل اختلاف محل زندگی خود چنانچه حصر وراثت انجام شده از شورا رأی انحصار وراثت پدر را دریافت نمایید در غیراین صورت اقدام به ثبت دادخواست حصر وراثت نموده و با مراجعه به ثبت احوال اطلاعات تمامی وراث را پرینت گرفته و در اختیارشما قرار خواهند داد
3- با ثبت حصر وراثت ،به ثبت دادخواست تقسیم ترکه اقدام نمایید
مدارک مورد لزوم شما اطلاعات شناسناسنامه و کارت ملی تمام ورثه،استشهادیه حصر وراثت (با حضور دردفتر اسناد رسمی اقدام به ثبت ودریافت نمایید)،فرم ارزش اموال متوفی، گواهی واریز مالیات (با مراجعه به اداره دارایی دریافت کنید)
مستمری در صورت عدم رضایت وراث دیگر به نسبت سهم الارث پسر دو برابر سهم دختران و مادر به نسبت سهم الارث خود تعلق میگیرد.