مشاوره حقوقی رایگان - معامله موتور

با سلام
بنده یک موتور با یک فرد معامله کردم
که طرف یک پیش پرداخت برای بنده زد و مابقی را چک داد
اما چک رو پاس نکرد
بین ما هم هیچ چیزی نوشته نشد ،و سند موتور بنام بندست
من شکایت کردم و فرستادند شورا حل اختلاف اما نتیجه ای حاصل نشد چون مبلغ پایین بود
حالا بهش گفتم برام پس بیار موتور رو و بیعانه رو بگیر گفت نمیارم
میخوام ببینم میتونم الان به جرم سرقت ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نوشته تنظیم نشده باشد امکان فسخ قرارداد وجود ندارد و شما می توانید با اخذ گواهی عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قراردادی تنظیم شده باشد می‌بایست مطابق قرارداد عمل نمایید و درخواست فسخ معامله را داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید وجه چک را مطالبه کتید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مفاد قرارداد و توافقات حاصله حایز اهمیت است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر حق فسخ پیش بینی نشده باشذ نمیتوانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خبر جرم سرقت نیست
شما باید دادخواست حقوقی صحیح اقامه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر سرقتی رخ نداده است صرفا میتونید طرح دعوی خود مبنی بر وصول مطالبات را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا گواهی عدم پرداخت بگیرید سپس دادخواست مطرح نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید عدم پرداخت بگیرید و مطالبع وجه شکایت کنید _سرقت اثبات نمی‌شود چون مدارک کم است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سرقتی نشده و شما بجرم افترا بعدا تحت پیگیری قرار خواهید گرفت، زیرا معامله بوده نه سرقت، و شما ملزم به تحویل و انتقال سند موتور، و ایشان ملزم به پرداخت ثمن است که میتوانید مطالبه ثمن باستناد سایر دلایل مطرح نمایید