مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده

سلام موتورمزایده میخام بخرم بدون پلاک برای روستااگرافسرجلوموبگیره برای بدون پلاک بودن ایرادی نداردبامدارکی که داره برام مشکل سازنمیشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر داخل روستا باشد معمولاً مشکلی پیش ولی اگر پلیس بگیره مشکل پیش میاد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام امکان بروز مشکل هست ، به اداره راهور مراجعه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مشکلی پیش نمیاد باید برگه های مالکیت مزایده ای برای شما صادر شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام روستا معمولا ایراد ندارد ولی خب بهتر است نکنید