مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهی ثبتی برای زمین قولنامه ای

با سلام بنده یک زمین کشاورزی در روستا خریداری نموده ام که برای احداث و تأسیس کارخانه روش اقدام کردم که منطقه خودمون و جهاد قبول کردن و فرستادن صنایع جهاد که گیر دادند باید سند زمین تک برگ باشد و اون روستا همه زمین ها قولنامه ای دست به دست شدن و گرفتن سند پروسه طولانی و شاید غیر ممکن باشد چه راهکاری میشه من انجام بدم که از این گره رد بشم
فقط هم گفته سند تک برگ ثبتی و گواهی ثبت هم فقط به نام خودم که صاحب کارخانه ام نه اون بنده خدایی که با اولین قولنامه فروخته
چکار کنم راهنمایی کنین تو رو خدا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به بخشداری فرمانداری و رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق فرمانداری موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید