مشاوره حقوقی رایگان - دعوا در کلاس مدرسه

سلام من با یکی از هم کلاسی هام دعوا گرفتم داستان این بود که متلک می انداخت و فحش میداد و تهدید میکرد من هم زیاد محل نمیگذاشتم بعد بلند شد دوباره تهدید کرد ومن هم بلند شدم که ببینم چی کار میکند و بعد ایشون کمربند خودش رو در آورد و با من کله به کله شد یک چند تا حرفم زد و من دیگه داغ شدم این رو گردنش رو گرفتم و خوابوندمش و به سرش از بغل چند تا مشت زدم یه خورد به دماغش خط افتاد ولی چنان باد نکرد سرش از بد شانسی هم مارو مدیر مدرسه گرفت و همچنین در کلاس ها دوربین گذاشته شده و همه رو ضبط کردن
حالا خونواده اش اومدن و یک عالمه تهدید کردن و گفتن شکایت میکنیم به نظرتون من میتونم کاری کنم چون نمیدونم اون شاخ به شاخ شد و کمربند در آورد و من گرفتم زدمش نمیدونم تقصیر من هستم یا اون ولی حالا به نظرتون دادگاه با این وضع به کی رای میدهد و این که مجازاتش نقدی هست یا میشه مثلا شلاق یا چند روز حبس رو جایگزینش کرد چون نمیدونم با اون فیلم احتمالا یک خورده اوضاع من بد بشه و جریمه ی نقدیه زیادی بگیرند خونوادش هم زیاد از لحاظ ذهنی خوب نیستند و مشکل دارن میشه جواب بدین خیلی ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بسته به میزان آسیب امکان مطالبه دیه هست.سعی کنید از طریق خانواده مصالحه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند تا مسأله طرح شده مرتفع گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه شما دارای چه سنی هستید ملاک رسیدگی به شکایت است، در صورتی که دوربین‌ها آزار و اذیت آن را نیز ثبت نموده باشند نگران نباشد جای دفاع دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورتی که دوربین‌ها آزار و اذیت آن را نیز ثبت نموده باشد و اول ایشان شروع کننده باشند جای نگرانی نیست ولی به هر حال باید دیه را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دوربین‌های مداربسته به شما کمک می‌نماید در صورتی که ایشان خود شروع کننده باشد می‌توانید شکایت کنید