مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام زینب

سلام اسم زینب میتونم عوض کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باتوجه به نامهای مذهبی مشکل است حال میتوانید از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید درصورت عدم نتیجه از طریق دادگاه اقدام‌کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نمی‌باشد با توجه به پرونده‌های متعددی که در خصوص تغییر نام داشتم بهتر استاقداماتی را که کمک می‌نماید انجام دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اداره ثبت احوال با تغییر اسامی مذهبی مخالفت می‌کند در صورت می‌توانید سامانه تغییر نام ثبت نام نمایید تا بررسی گردد و نهایتاً از طریق دادخواست حقوقی اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست دهید و دلیل تغییر اسم را بیان کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به لحاظ حساسیت موضوع از گزینه مشاوره حضوری استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید اگر موافقت نشد باید دا‌دخواست بدهید و غز طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نام انتخابی دارد
ابتدا با اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید درصورت عدم نتیجه از طریق دادگاه اقدام‌کنید